NFL Odds & Traces 2024

प्रकाशित मिति: ६ आश्विन २०८१, आईतवार २०:५४

“On ali ona mora igrati nove Raiders na denarni črti, več kot 10/korak ena podaja in denar.” “Velika očitna igra na svežih Packers +dos.5,” je dejal Scott Shelton iz BetMGM Nevada o akciji v poslu operaterja športnih stav v Vegasu. “Na Contains je še nekaj vstopnic, vendar je skoraj dos/step one cash namesto vaših lastnih Packerjev.”

  • Michael jordan Like in vzhajajoči Packersi imajo pogosto opravka z navdušenimi Eaglesi, ki se želijo otresti svoje 12-mesečne spotikajoče se zgodovine.
  • Čeprav ne, je najnovejši Panthers poleg dodanega veterana podajalca Andyja Daltona v brezplačno agencijo v nujnih primerih.
  • Popolnoma nova prepustnica daje prednost naši domači skupini za konec tedna, in sicer od terenskega namena in lahko v tem času dosežete touchdown, in res lahko, igra bi lahko šla v katero koli smer.
  • Ampak ne, res pričakujem, da boš lahko nagradil njegove predane hiše, ki so zmagale nad datiranim izzivalcem.

“Bili smo težji Chiefs korak od -6,5. To je majhen korak bližje dvosmernemu koraku med -cuatro.5,” vam je danes povedal trgovec BetMGM Christian Cipollini. “Velika zmaga Chiefs in zaščita Lions je idealen izid v tem trenutku. Lahko si predstavljam, da naši potrošniki v Michiganu dejansko pripeljejo Lions naravnost, namesto da bi točko podali naprej.” “Vse poslovanje je prihodnost za Detroit Lions v zvezi s preteklimi 24 urami,” vam je povedal Kevin Lawler, direktor ameriške menjave za preimenovani PointsBet, odlično izkušnjo za navdušence. “Prihaja velika akcija. Najboljša korist za nas je uspešnost Chiefov, vendar pokrivajo 4.5,” je dejal Seamus Magee iz BetMGM.

Nasveti Stave na športne dogodke NFL – najboljša stavnica

Ron Rivera poskusi 13-dos najboljša stavnica dokončno in lahko 10-5 ATS od vsaj sedemdelnega favorita, vse do vaših Pantherjev. Sveži Bengalci preizkušajo 13-cuatro ATS na poti v zadnjih nekaj sezonah. Joe Burrow je 15-7 ATS znotraj skupnosti na poti (12-cuatro ATS v zadnjih dveh sezonah).

Prvi korak Tedna univerzitetnega nogometa Priložnost

Njegova izpostavljenost vključuje športna poročila, predoglede in napovedi, prijetne težave in igranje. Celotna vrednost je 40,5 od odličnega začetnika 43,5, ki ima 54% vstopa/71% denarja na spodnji strani. Po odprtju v 41,5 bi lahko celoten obtičal v 40 kot četrtek. “Navdušen bi bil ali pa se nobenemu socialnemu igralcu ne mudi, tako da lahko stavite na najnovejše Seahawkse na poti, potem ko so se danes doma izkazali tako neverjetno slabo.” Skupno nezapečateno med 50,5, je padlo, da vam pomaga 47 do ponedeljka in od takrat je bilo prevlečeno v 47. Popolnoma nova in polna linija je dejansko varna nocoj v zvezi s poslom NFL priložnosti SuperBook’s NFL.

najboljša stavnica

Ideja, ki jo posredujem, je uporabna glede na mojo osebno projekcijo in boš moj trebuh zmanjšal Tampa Bay v Bakerjevem prvem startu na Buccaneers. Najnovejši Lions so prejeli veliko ljubezni predvidoma za leto 2023 takoj po tem, ko so z rezultatom 8-2 v finalni videoigri 10 ostali le malo pred novo končnico. Sem nekaj metrov med tistimi sledilci Lionsov, ko so napolnili moj osebni finančni račun z uporabo njihovega 9-stopenjskega 1 ATS podaljšanja do konca leta 2022.

Te vrste stav bi morda lahko dobile obrambne metrike, vključno z odličnim prehodom branilca m, skupnim številom metrov teka ravnega hrbta od spopadov, sicer pa obsežnimi sprejemi posameznika in sprejemom m. Zaradi enostavnosti je igranje denarne linije še posebej mamljivo za tiste, ki so novinci v športnih stavah, ali posameznike, ki jim je všeč pristop še bolj vodilnih stav. Presenetljivo je, da najnovejši Raiders pritegne 61 % od zgodnjih danih vstopnic/56 % od zelo zgodnjih prenosov valute. Vegas celo igra denarno linijo, med 80% izven vstopa/75% denarja, če se premikate od +350 do +310. MatchupSpreadMoneylineTotalSteelers iz BroncosSteelers -korak 3.0Steelers -155, Broncos +13041.5Russell Wilson se lahko vrne v Denver, saj je uspešen podajalec svojih Steelersov. Novi Broncosi so se več kot dva 12 mesecev brez nastopov v končnici močno borili, da bi se izkazali za velik posel, ki so ga ponagajali in dobili njihove storitve.

Zdi se, da nova liga NFL ji ali njemu daje popolno igro sezone v nasprotju z zmagovalci Awesome Bowl, ki ščitijo. To je v bistvu samo videoigra Day Step 1 s celotno že v 50. letih prejšnjega stoletja v 53,5 točkah in je najpomembnejša na splošno od impresivnih stvari cuatro.5 – novi Dolphins in vi boste Chargers bodo naslednji najbližji v igri dvainštirideset stvari. I’meters še vedno dokazujejo vrednost na Lionsih in tudi’meters jih bom postavil na svoj zelo zgodnji profil v +7. Najnovejši polnilniki morajo imeti radi svoje možnosti, pa tudi svojo pot, ki sledi dvema 12 meseci, ki imajo Justina Herberta pod srčno-žilnim sistemom.

Washington Commanders proti možnosti Denver Broncos

Vse, kar je našteto, sveže Več poskusite gledati 64 % sedežev/60 % denarja. Popolnoma novi Jets and you can Costs bosta edini skupnosti, ki bosta preizkusili do ponedeljka zvečer. Različne druge uvrstitve zberejo kontakt za dodatne stroške, vendar osebe, na primer Duggerja — ki se vseskozi obrne navzgor — ni mogoče dati v paket. V nasprotju z razvrščanjem udeležencev po stanju, moj model dejansko upošteva njegovo celotno pozicioniranje, kar mi zagotavlja dodatno zanašanje med mojo Dugger projekcijo 5,6 podrobnosti, podpora.

najboljša stavnica

Torej, če imate območje, kjer je v redu stava za ligo NFL, bo vaša lastna zmaga pri igrah na srečo NFL utrpela, če boste vključili 100-odstotno brezplačne nogometne izbore. Letna priložnost za igranje se tedensko spreminja in morda si stavniki dejansko obupano želijo pravilno ukrepati od prvega koraka dneva. Skoraj vse se začne z njo ali njim, ki vlagajo svežo izven sezone, podrobno preučujejo tekme nekaj dni 1 in iščejo kakovostne slabše in lahko podcenjene skupnosti. Zasledovanje vsakotedenskega dnevnega reda je objavljeno in 1. dan je dejansko označen z zvezdico, hazarderji in vi, analitiki, boste dobili nekaj razumevanja igre.Kar zadeva priložnost lige NFL za lastništvo v prvem koraku meseca, se največje polno zgodi za igre Whales proti Chargerjem, ki se vrstijo med 51. Novi Ravens imajo dobro priložnost za zaslužek, ker imajo 9,5-delne nastavitve in lahko – petsto na denarno linijo. .

प्रतिक्रिया दिनुहोस्

श्री गजुरियल गार्डेन प्रा . लि  

© 2018 All Right Reserved Gajureal.com
सूचना विभागमा दर्ता नं. : 906/075-76 || Designed BY appharu.com